Customer Success Manager.

Vill du arbeta i ett nystartat företag där du kan hjälpa kunder att få ut mesta möjliga av en innovativ teknisk lösning och arbeta med företag på den globala marknaden? Då har vi en perfekt roll för dig! Vi letar efter vår nästa stjärna till vårt Customer Success-team.

Om verksamheten.

I september 2015 lämnade vår grundare Linda ett sex timmar långt due diligence-möte på plats. Hon representerade en global fondplattform (distributör) och började tänka: ”Varför ger vi mer eller mindre samma information till ett företag i taget? Tänk om vi hade en central databas där företag kan dela samma information med obegränsat antal företag …” Dagen efter detta möte började vi utveckla ett LinkedIn för due diligence. En RegTech SaaS för B2B med initialt fokus på marknaden för global distribution av fonder.

GRC är i början på en mycket spännande resa: revolutionera finansbranschen med vår ”LinkedIn för due diligence”.

Vi kopplar samman företag och hjälper dem att dela rätt information så att de kan säkerställa motpartens garantier. Det är en B2B SaaS som fungerar som ett socialt nätverk för företag där de kan dela en ”företagssida” och hitta nya partners. Vi tror på att gå ifrån e-post och kommunicera på ett smart sätt i en global gemenskap. Det gör vi genom att kombinera toppmodern teknik, efterlevnadsexpertis och vår ambition att lösa verkliga problem med ett användarvänligt verktyg och snygg design.

Mer om tjänsten.

Vi letar efter en CSM som vill vara med på vår resa och har i sitt DNA att ständigt förbättra kundupplevelsen. Du blir på många sätt en viktig kugge mellan flera viktiga funktioner på bolaget. Då du kommer utveckla och hantera kundportföljer i nära samarbete med säljteamet och säkerställa kundens helhetsupplevelse får du möjligheten att tillsammans med våra kunder bidra till utvecklingen av GRC Watch.

Din profil.

För att ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen är du konsultativ i din kunddialog och trivs med att guida kunderna på ett rådgivande sätt. Rätt person ges möjligheten att vara med och forma vår framtida framgång. Du ser dig själv som en strategisk tänkare med förmåga att snabbt förstå och tillämpa ny information och du trivs med att skapa effektiva processer. Vidare är du van att arbeta i olika verktyg och medier för att kunna kommunicera där kunden finns. Att arbeta i en start-up kräver ett speciellt mind set där vi vet att du måste gilla att arbeta hårt och ibland under press. Vi tycker också om att ha kul på jobbet och för en lättsam person som har nära till skratt och ger energi är det lätt att passa in.